Newsletter

Γίνετε συνδρομητές και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες προσφορές.

Ηλεκτρονικά τσιγάρα

Πολυτελής Δερμάτινη Θήκη ΜεταφοράςΔερμάτινη, επαναφορτιζόμενη θήκη Esmoke EGO-PCC
Διαθεσιμότητα
Συνήθως αποστέλλεται σε:
24h.png

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke EGO-XLC

Κωδικός Προϊόντος: GET-EGO-XC

Περιγραφή Προϊόντος

XL Design - EGO++ επιδόσεις και 50% Οικονομία! Νέο Σύστημα αποσπώμενου ατμοποιητή για απόδοση και οικονομία, νέα manual μπαταρία μεγαλύτερης ισχύος 750mAh και μικρότερου μεγέθους. Και Επώνυμο... Και Ευρωπαϊκό... Και Αξιόπιστο... Και στην καλύτερη τιμή της αγοράς...

Επιλογές:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

Τιμή: €39.90 €49.90

  XL Design - EGO++ Επιδόσεις και 50% Οικονομία ! 
 

Νέο Σύστημα αποσπώμενου ατμοποιητή για απόδοση και οικονομία,
νέα manual
μπαταρία μικρότερου μεγέθους και μεγαλύτερης ισχύος 750mAh.
 
Και Επώνυμο... Και Ευρωπαϊκό... Και Αξιόπιστο... Και στην καλύτερη τιμή της αγοράς...

 

To Νέο EGO-XLC της Esmoke βελτιώνει ακόμα περισσότερο την σειρά EGO-XL. Κορυφαία ποιότητα, αυξημένη απόδοση, μεγαλύτερη αξιοπιστία, ευκολία και ευελιξία στην χρήση και το κυριότερο... μειωμένο κόστος χρήσης μέχρι και 50% !!!
 

Όπως όλα τα προιόντα Esmoke έτσι και το νέο Esmoke EGO-XLC υπερέχει του ανταγωνισμού λόγω του πρωτοποριακού μηχανισμού ατμοποίησης, του  επαναστατικού ανταλλακτικού φίλτρου που χρησιμοποιεί ενώ τώρα έρχεται με σύστημα αποσπώμενου ατμοποιητή που σας επιτρέπει να τον αλλάζετε με μια κίνηση, εύκολα και οικονομικά.
 

Πέραν όμως της ευκολίας και της οικονομίας, τώρα μπορείτε να έχετε ένα ατμοποιητή για κάθε διαφορετικό υγρό αναπλήρωσης που χρησιμοποιείτε αλλά και να αλλάζετε συχνότερα ατμοποιητή για να διατηρείτε την απόδοση στο μέγιστο !
 

Το ανταλλακτικό φίλτρο έρχεται και εδώ σε μορφή αμπούλας, έχει μεγάλη χωρητικότητα 1,2ml για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, δεν χρησιμοποιεί υαλοβάμβακα που είναι υπεύθυνος για την δυσάρεστη οσμή άλλων ηλεκτρονικών τσιγάρων, συγκρατεί στεγανά το υγρό αναπλήρωσης με αποτέλεσμα να μην έρχεται ΠΟΤΕ στο στόμα σας και προσφέρεται με σιλικονούχο καπάκι που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε πολλές φορές γεμίζοντας το όταν αδειάζει.
 

Τα χαρακτηριστικά του νέου EGO-XLC είναι παρόμοια με της σειράς EGO-XL:
 

- Πρωτοποριακός μηχανισμός ατμοποίησης που έρχεται σε άμεση επαφή με το υγρό αναπλήρωσης και αποδίδει απίστευτη ποσότητα καπνού, ενώ έχει 30 με 40% μειωμένη κατανάλωση. Η σχεδίαση του επίσης δεν εμποδίζει την διέλευση του αέρα οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ρουφάτε με δύναμη, ούτε παρατεταμένα !
 

- Η νέα manual μπαταρία με αυξημένη χωρητικότητα 750mAh είναι τώρα ελαφρύτερη, μικρότερη σε μέγεθος και διαρκεί όλη μέρα ! Έχει διακόπτη - μπουτόν και παρέχει ρεύμα στον ατμοποιητή μόνο όταν θέλουμε και για όσο χρονικό διάστημα θέλουμε και ενσωματώνει σύστημα προστασίας 5 click ώστε να μην ενεργοποιείται κατά λάθος όταν δεν χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο !
 

Το νέο EGO-XLC διατηρεί απόλυτη συμβατότητα με την προηγούμενη γενιά XL ώστε να μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε μπαταρίες, φορτιστές και άλλα ανταλλακτικά που πιθανόν ήδη έχετε, οι διαστάσεις του παραμένουν περιορισμένες (127mm), ενώ διαθέτει μοναδικό στύλ και design που το κάνουν να ξεχωρίζει.
 

EGO-XLC Starter Kit  ( Πλήρες Πακέτο εκκίνησης + Δώρο Θήκη + 10ml eliquid )

Το πακέτο Esmoke EGO-XLC έρχεται σε δερμάτινη πολυτελή θήκη και περιλαμβάνει ένα πλήρες ηλεκτρονικό τσιγάρο ( 1x ατμοποιητή, 1x κάλυμμα ατμοποιητή, 1x μπαταρία 750mAh), 1x ανταλλακτικό φίλτρο (cartridge) μεγάλης χωρητικότητας 1,2ml, 1x ταχυ-φορτιστή USB και μαζί ΔΩΡΑ αξίας 15,80 €:

 

Δώρο 1o: 1x φιαλίδιο υγρού αναπλήρωσης (e-liquid ) 10ml, αξίας 6,90€, που γεμίζει το ανταλλακτικό φίλτρο μέχρι και 15 φορές. 
( περίπου 250 τσιγάρα!)


Δώρο 2ο:  Πολυτελής δερμάτινη κασετίνα μεταφοράς αξίας 8,90€
 

Τιμή προσφοράς: 49,90 39,90€ 
 

EGO-XLC Deluxe Kit  ( Super Value: Δώρο Θήκη + 20ml eliquid )


Το πακέτο Esmoke EGO-XLC έρχεται σε δερμάτινη πολυτελή θήκη και περιλαμβάνει δύο πλήρη ηλεκτρονικά τσιγάρα (2x ατμοποιητές, 2x καλλύματα ατμοποιητή,  2x μπαταρίες 750mAh), 3x επιπλέον ατμοποιητές ( 5 συνολικά ),  5x ανταλλακτικά φίλτρα χωρητικότητας 1,2ml, ταχυ-φορτιστή USB, Adaptor 220V και μαζί ΔΩΡΑ αξίας 22,70 €:

 

Δώρο 1o: 2x φιαλίδια υγρού αναπλήρωσης (e-liquid ) 10ml, αξίας 13,80€, που γεμίζουν τα ανταλλακτικά φίλτρα σας μέχρι και 30 φορές.  (περίπου 500 τσιγάρα!)


Δώρο 2ο:  Πολυτελής δερμάτινη κασετίνα μεταφοράς αξίας 8,90€

Τιμή προσφοράς: 84,90
69,90€ 

Το Esmoke EGO-XLC εισάγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι απολύτως ασφαλές και φέρει πιστοποιήσεις CE και RoHS. Για να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος κλικ εδώ

Συγκριτικό πίνακα όλων των προιόντων Esmoke θα βρείτε εδώ >>

 

Σημείωση: Το υγρό αναπλήρωσης που θα παραλάβετε είναι προιόν Esmoke, περιέχει μόνο φυτική γλυκερίνη, παρασκευάζεται στην Ευρωπαική Ένωση, δεν περιέχει Νικοτίνη, (σύμφωνα με τον ΕΟΦ) ή άλλες τοξικές ουσίες και έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους και την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ! Διαβάστε περισσότερα εδώ >>
 


Μαζί με κάθε πακέτο προσφοράς μπορείτε να παραγγείλετε επιπλέον αναλώσιμα και ανταλλακτικά στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς :
 

- Adaptor ρεύματος σε USB: Τιμή 7,90 5,90€*
- Επιπλέον φορτιστής USB: Τιμή 8,90€ 5,90€*
- Επιπλέον μπαταρία EGO 750mAh: Τιμή 15,90€ 12,90€*
-
Επιπλέον μπαταρία EGO 1000mAh: Τιμή 19,90€ 15,90€*
- Επιπλέον ατμοποιητής EGO-XLC: Τιμή 3,90€ 2,90€*
- Adaptor αυτοκινήτου σε USB: Τιμή 7,90 5,90€*
- EGO-XL Necklace: Τιμή: 3,90€ 2,90
-
EGO-PCC επαναφορτιζόμενη θήκη: Τιμή: 24,90€ 19,90
- Επιπλέον πακέτο 5 ανταλλακτικών φίλτρων (άδεια): Τιμή 4,90€ 3,90€
- Επιπλέον υγρό αναπλήρωσης e-liquid 10ml: 6,90€ 5,90€*

* 1 τεμάχιο ανά παραγγελία

 

Κριτικές Πελατών:

Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2018 17:13

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

 

ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, hlektroniko tsigaro

ηλεκτρονικό κάπνισμα, ηλεκτρονική πίπα

hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος

Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση

Τo ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ και γενικότερα όλα τα προϊόντα ΕSmoke δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή

του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες (απαγορεύεται

η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

esmoke.gr © 2008-2018 | ηλεκτρονικό τσιγάρο. All rights reserved.